Nieuws

Gadget: 3d-objecten toveren

Hilde de Laat |
Gadgets, Ontwerp & Kunst

Met Yeehaw Wand kun je objecten ontwerpen uit het niets.

Althans, dat is wat de ontwerpers beweren. Zonder enige ervaring in 3d-illustreren kun je direct met je smartphone, de gratis app en een bijbehorende ‘toverstaf’ ontwerpen maken in de echte wereld.

De toverstaf is als het ware je potlood, waarmee je in de lucht je ontwerp tekent; een ketting bijvoorbeeld, om de hals van je vriend of vriendin. Of je tekent net dat ene schaakstuk dat je bent kwijtgeraakt. De app transformeert de gemaakte tekening naar een 3d-illustratie, waarna je je creatie uit kunt printen met een, niet meegeleverde, 3d-printer. Het wel meegeleverde 360 graden-plateau maakt het mogelijk om je ontwerp te draaien oferop in te zoomen om het zo vanuit elke hoek te bekijken.

De toverstaf verbindt via bluetooth met je smartphone, waarbij zowel toestellen met Android als iOS worden ondersteund, mits de resolutie van de camera minimaal 1,3 megapixels bedraagt.

De Yeehaw Wand kost €85 en wordt vanaf februari 2018 verscheept.

Deel deze pagina
Abonnement

Wilt u lid worden, een los nummer aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met MijnTijdschrift (088-2266622). 

Of bekijk ons aanbod van abonnementen.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

Naar boven