Nieuws

Gadget: Kabelirritatie opgelost

Eindelijk zijn die verschillende opladers verleden tijd.

Tenminste, als het crowdfundingsproject van Volta Charger een succes wordt. Het Australische bedrijf wil voldoende financiering krijgen voor zijn universele, magnetische adapter.

De adapter komt met diverse opzetstukjes – micro usb, lightning-aansluiting en usb-C – voor alle gangbare elektronische apparaten. Het andere deel van de gadget, de adapter, sluit je vervolgens aan op een Android-oplaadkabel.

Volgens de makers bevatten de twee opzetstukken de sterkste magneten ter wereld: perfect complementaire N52-Grade neodymium omkeerbare magneten, in een 360 graden-oriëntatie. De adapter ondersteunt naast opladen ook dataoverdracht. De financieringsronde op Indiegogo biedt momenteel drie magnetische adapters en zes opzetstukken voor €39.

Deel deze pagina
Abonnement

Wilt u lid worden, een los nummer aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met MijnTijdschrift (088-2266622). 

Of bekijk ons aanbod van abonnementen.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Vision & Robotics

Vision & Robotics is hét onafhankelijke vakblad voor machinebouwers, system integrators en eindgebruikers van productielijnen in de maak- en agro-/foodindustrie. 

Graag meer lezen over onderwerpen zoals robotica, sensoren, kunstmatige intellegentie en nog veel meer klik hier

Vision & Robotics heeft ook een nieuwsbrief! klik hier om je in te schrijven.

Naar boven