Partner content

Informatie van onze partners en adverteerders.

Organisatieontwikkeling CLAFIS biedt civiele carrièrekansen

Johan Mulder CLAFIS

© CLAFIS

De civiele sector is flink in beweging. De vraag naar civiele technici zal de komende vijf jaar flink toenemen is de verwachting. Dit biedt kansen voor een bedrijf als CLAFIS Ingenieus dat continu in ontwikkeling is. Met een omzet van € 31,5 miljoen staat het ingenieursbureau inmiddels op de 17e plaats in de door het Technisch Weekblad opgestelde Top 50 Nederlandse ingenieursbureaus. De dynamiek die de organisatie typeert, biedt technici interessante carrièremogelijkheden.

EcoStruxure maakt Internet of Things slimmer

Bedrijven die optimaal gebruik willen maken van Internet of Things-technologie moeten zorgen dat ze overzicht houden over de vloed aan informatie. Een intelligent platform kan daarbij helpen, meent Schneider Electric.

Damen blijft investeren in talent

Damen blijft bewust investeren in het aantrekken en ontwikkelen van personeel. De scheepsbouwer boort nieuwe markten, zoals die van cruiseschepen aan en zet steeds meer in op innovatie. Ook talentenwerving heeft een belangrijke plek ingenomen.

Deel deze pagina
Ontvang de nieuwsbrief

Meld je nu aan!

Abonnement

Wilt u lid worden, een los nummer aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met MijnTijdschrift (088-2266622). 

Of bekijk ons aanbod van abonnementen.

Naar boven